KIÁLLÍTÁSOK, ÉLMÉNYLABOR, FOGLALKOZÁSOK, TUDOMÁNYOS VÁSÁROK

M i kell ahhoz, hogy friss kalácsot reggelizz? Hogyan „készül” a laborban a búza? Milyen élőlények alakítják ki a talajt? Figyeld meg! Próbáld ki! Gondolkodj! Talán Te is kedvet kapsz a tudomány műveléséhez! Két szinten, több teremben, agrár- és természettudományi témák jelennek meg interaktív kiállításainkon. Ha szeretnél részt venni a tudományos nyomozómunkában, ha érdekel, hogyan történnek a tudományos felfedezések, akkor itt a helyed tudományos programjainkon, melyek rendhagyó módon vezetnek be a tudomány világába. Választhatsz az Élménylabor és a Foglalkoztató kínálta lehetőségek közül, vagy részt vehetsz a Jeles napok rendhagyó tudományos bemutatóin is.

A Beethoven Emlékmúzeum interaktív kiállításán sok-sok zenével mutatjuk be a hely történetét és azt az izgalmas sztorit, ami a Brunszvik-család és Beethoven kapcsolatát eleveníti fel.

OSZTÁLYKIRÁNDULÁSOK, AGROZSÚR, NYÁRI TÁBOR

Az Agroverzum különleges, akár egésznapos, hasznos, de élményekben gazdag programokat kínál az iskolai csoportok, iskolás korú gyermekek részére évszaktól függetlenül. Kollégáink segítenek összeállítani a személyre szabott tartalmat, amelyben felfedező játékok, tárlatvezetés, foglalkozások egyaránt szerepelnek. Keress bennünket az elérhetőségeinken: Információs telefonszám: +36 30 629 3083 E-mail: info@agroverzum.hu

SÉTA AZ ANGOLPARKBAN

A Kastélypark egész évben látogatható nyitvatartási időben. Minden évszakban rejt felfedezni valót. A természeti kertben tavasszal a színes virágmező, nyáron a sokféle madárdal, ősszel a lombok színe nyújt változatos látni, hallani és megismerni valót. A nálunk maradó madarak és emlősök izgalmas megfigyelni valót rejtenek télen is. A hólepte park mindenkit elvarázsol. Minden évszakban kínálunk élménysétákat és hagyományos parksétákat. Figyeld programjainkat! Különleges szabadtéri eseményeken, nyári táborainkon, jeles napokon sok élmény vár.

A részleteket itt találod >

CSALÁDI NAPOK, CSALÁDI HÉTVÉGÉK

M inden hónap egy hétvégéjén izgalmas kínálattal várjuk a családokat. A játékos, tudományos bemutatók, családi élménylabor foglalkozások és a tudományról mindenkinek beszélgetések mellett kincskereső játékok is szerepelnek a programjaink között. Akik érdeklődnek a természeti értékek iránt, azoknak szakértők vezetnek sétákat a Kastélyparkban. A Beethoven Emlékmúzeumban és az Agroverzumban zenés programokat, zenés foglalkozásokat és kamarakoncerteket is kínálunk. A Családoknak szóló ajánlónkban részletesen tájékoztatást adunk a havi programokról.

A részleteket itt találod >