PROGRAMJAINK A CSALÁDI NAPOKON

K incskereső játék az Agorverzumban, Beethoven Emlékmúzeumban és a Brunszvik kastély parkjában programjeggyel

A három helyszín minden évszakban rejt felfedezni való kincseket, melyek révén ismereted a természetről, a történelemről gyarapodik. A játék célja, hogy megtaláld a ládába zárt kincset. A ládát egy lakat védi. Meg kell fejtened a lakatot nyitó számokat. A Kincskereső füzet segítségével kel bejárnod a területet és megoldanod a rád váró feladatokat. Minden helyszínen lesz olyan feladat, amelyben valamilyen szám is szerepel a megfejtésben (bordó színű). Ezeket kell majd lejegyezned. Helyes sorrendben rakva őket, ki tudod nyitni a kincses ládát.

  • Interaktív zenés gyerekfoglalkozás

Szombatonként 10.30-tól minden hónapban más és más témát, jeles napot, vagy ünnepet felölelő interaktív zenés gyerekprogram kezdődik Hegedűsné Tóth Zsuzsanna közreműködésével, ahol sok-sok játékkal, énekkel és hangszerrel ismerkedhetnek meg a 4-10 év közötti gyerekek. A belépő díj 800 Ft, melyet a gyerekek és az őket kísérő felnőttek számára is meg kell váltani.

  • Kamarakoncert a Budapesti Filharmóniai Társaság Közreműködésével

A családi hétvégék szombatján 17 órakor az Agroverzum előadótermében a Budapesti Filharmóniai Társaság közreműködésével kamarakoncerteket hallgathatnak meg az érdeklődők. A műveket Mona Dániel zenetörténész mutatja be kötetlen módon a hallgatóságnak. Jegyek az Agroverzum pénztárában vásárolhatók.